Vrijdag 2 juni 2023
In ons lustrumjaar in 2021 hadden we onze dienst willen aanbieden aan een maatschappelijk doel. Normaliter verzorgen we mooie optredens, doch deze dag wilden we graag iets anders doen. Helaas gooide corona roet toen in het eten en hebben we dat idee moeten uitstellen. Nadat deze periode achter ons lag is dit idee opnieuw opgepakt en de kwam de Kinderboerderij in het park Scholtenhagen te Haaksbergen hiervoor in beeld.
Tijdens de dag van de nationale NL-doet was het weer dermate slecht, dat wij onze werkzaamheden tot twee keer hebben moeten uitstellen.
De mannen van het koor gaan die dag werkzaamheden uitvoeren welke hoofdzakelijk bestaan uit schilderwerk, waarbij de afrastering en de hokken van de dieren weer een likje verf krijgen, zodat men weer een tijdje vooruit kan.

Maandag 5 juni 2023
In het kader van de Week voor de Amateurkunst houden wij op maandag 5 juni, aanvang 19.00 uur in de grote theaterzaal van de Kappen een openbare repetitie.
U heeft vrije inloop en kunt ons beluisteren en aanschouwen vanuit uw theaterstoel.
Dus heeft u interesse voor ons koor, kom eens luisteren.

Woensdag 21 juni 2023
In het kader van ons lustrumfeest zouden we in 2022 een benefiet optreden verzorgen voor de bewoners van het Saalmerink en het Wiedenhof. In verband met de angst voor een mogelijke coronabesmetting is besloten om geen grote groepen in huis te halen.
Op 10 mei a.s. is dit uitgestelde openluchtconcert gecanceld.
Het is verplaatst naar woensdag 21 juni a.s. aanvang 15.00 uur

Zondag 16 juli 2023

Op 16 juli hebben we weer een Koepelconcert in Park Scholtenhagen.
Het succesvolle optreden van 2022 en de grote toeloop was voor de eigenaren aanleiding om een vervolg in 2023 af te spreken. (nadere gegevens volgen)

Woensdag 19 juli 2023

We gaan deze avond een besloten optreden verzorgen voor de bewoners van Ariensstaete te Enschede, aanvang 19.30 uur.

Zaterdag 30 september 2023

Op zaterdagmiddag 30 september treden we op voor de Senioren Oost Gelre bij Erve Kots in Lievelde. (nadere gegevens volgen)

 

Zaterdag 21 oktober 2023

’s middags vanaf 14.00 uur treden we samen op met het koor Songs4All  op in de Matelier te Groenlo. De toegngsprijs is € 10,= p.p. (inclusief kopje koffie/thee en de garderobe). Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van beide koren en in Groenlo bij de Matelier.
Graag nodigen wij u uit om deze gezellige middag samen met ons te vieren, want ons motto is: van zingen word je vrolijk en blij

 

Vrijdag 17 november 2023

Uitvoering Multimediale theatervoorstelling in de Kappen
(nadere gegevens volgen).

 

Zondag 10 december 2023

Op deze zondagmiddag zullen we meedoen aan Noaber Muziek.
(nadere gegevens volgen)

 

Woensdag 21 december 2022

Vanaf 18.00 uur hebben de bezoekers aan de Kerstmarkt in de gezellige Engelse tuin van het Wapen van Beckum van ons koor kunnen genieten.
Tweekeer hebben we mooi repertoire met speciaal ingestudeerde kerstnummers gezongen.

 

Zaterdag 26 november 2022

In het kader van de Week van de Amateurkunst heeft het projectkoor de spits afgetrapt van deze muzikale avond. Het publiek in een nagenoeg volle theaterzaal kon hun verrichtingen erg waarderen. In korte tijd hebben deze talenten een aantal nummers onder de knie gekregen. Medewerking aan deze avond werd mede verleend door Midanza, de Haaksbergse Revue en de band Headline.

Het koor heeft het slot van deze avond voor haar rekening genomen. Met name het laatste nummer waarbij alle artiesten van die avond op het podium verschenen en samen ‘Sierra Madre’ werd gezongen viel erg in de smaak. Het publiek deed enthousiast mee. Het was een zeer succesvolle avond voor alle deelnemers.

 

Vrijdag 23 september 2022
In het kader van ons lustrumfeest zouden we een optreden verzorgen voor de bewoners van het Saalmerink en het Wiedenhof. In verband met de angst voor een mogelijke coronabesmetting is besloten om geen grote groepen in huis te halen. Ondanks dat het optreden in de binnentuin van het Wiedenhof zou plaats vinden, heeft men besloten om het optreden te cancelen. En uiteraard hebben we begrip voor dit standpunt. We gaan in 2023 opnieuw proberen een optreden te verzorgen voor deze mensen.

Zaterdag 27 augustus
Het door corona uitgestelde uitje voor het koor hebben we deze dag met z’n allen kunnen vieren. Per touringcar reden we richting Muiden en stapten daar op een oude boot. De bestemming was het eiland Pampus, welke deel heeft uitgemaakt van de Stelling van Amsterdam. De organisatie had alles perfect verzorgd voor de hele dag inclusief eten en drinken. Het was een verrassende mooie dag waar de leden van genoten hebben en zeker voor herhaling vatbaar is. Uiteraard werden enkele liederen gezongen, want tenslotte zijn we wel een koor. Het geeft maar eens te meer de gezelligheid van ons koor aan. 

Zondag 17 juli
Op deze zondagmiddag hebben ruim 400 mensen kunnen genieten van  onze verrichtingen in de muziekkoepel op het Scholtenhagen te Haaksbergen. 
We hebben tussen 14.00 uur en circa 16.30 uur drie keer 20 minuten gezongen en de tussenliggende tijd werd gevuld door het duo John en Lucia. 
Het was een zeer geslaagd optreden met prachtig weer.

Mogelijk volgend jaar weer?

6 mei 2022
De ClipperS Crew Singers hebben meegedaan aan het Oekraïne benefietfestival in het theater De Kappen. De financiële opbrengst van 5000 euro van het festival ging naar het Haaksbergse ‘Noodfonds vluchtelingen Oekraïne’.
In meerdere ruimtes in de Kappen hebben de bezoekers kunnen genieten van muziek. 

 

5 mei 2022
Op deze dag is de viering van ’75 jaar Vrijheid’ gevierd op de Markt in Haaksbergen.
’s Middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben wij een zeer gevarieerd optreden verzorgd samen met de seniorenorkesten van Haaksbergen en Buurse en hebben we enkele speciaal voor dit evenement ingestudeerde nummers gezongen.
Na afloop hebben we ons uitgestelde lustrumfeest gevierd met onze partners.