Zondag 17 juli 
Op deze zondagmiddag kunt u onze verrichtingen zien en horen in de muziekkoepel op het Scholtenhagen te Haaksbergen. We zingen tussen 14.00 uur en circa 16.30 uur drie keer een half uur.

Zaterdag 27 augustus 
Door corona kon de viering van ons lustrumfeest ivm 10-jarig bestaan niet doorgaan. Op deze datum staat een uitje gepland voor de koorleden. Voor de leden is de invulling van deze dag een verrassing, derhalve worden de bijzonderheden voor deze dag later aan hen bekend gemaakt.  

 

Vrijdag 23 september 2022
Op deze middag treden we op voor verpleeghuis het Wiedenhof, waarbij ook de bewoners van het Saalmerink welkom zijn. 
Omdat noch in het Wiedenhof, noch in het Saalmerink voldoende ruimte is om het koor in een volledige opstelling plaats te bieden hebben we in overleg met de activiteitencoördinator besloten om in de binnentuin van het Wiedenhof op te treden.
Bij slecht weer zal het optreden een week worden uitgesteld.

Zaterdag 26 november 2022
Dit optreden is onderdeel van een gevarieerd programma dat in de WAK (Week van de Amateurkunst) in samenwerking met o.a. het projectkoor van de ClipperS Crew Singers, Midanza, ClipperS Crew Singers, de Haaksbergse Revue en de band Headline, POPsCOOL, gebracht wordt.
Voor meer informatie klik hier

Zondag 12 maart 2023
Op deze zondagmiddag gaan we samen met het Gemengde Zangvereniging Sempre Crescendo een concert verzorgen in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel 139, 7512 EK Enschede.

6 mei 2022
De ClipperS Crew Singers hebben meegedaan aan het Oekraïne benefietfestival in het theater De Kappen. De financiële opbrengst van 5000 euro van het festival ging naar het Haaksbergse ‘Noodfonds vluchtelingen Oekraïne’.
In meerdere ruimtes in de Kappen hebben de bezoekers kunnen genieten van muziek.

 

 

5 mei 2022
Op deze dag is de viering van ’75 jaar Vrijheid’ gevierd op de Markt in Haaksbergen.
’s Middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben wij een zeer gevarieerd optreden verzorgd samen met de seniorenorkesten van Haaksbergen en Buurse en hebben we enkele speciaal voor dit evenement ingestudeerde nummers gezongen.
Na afloop hebben we ons uitgestelde lustrumfeest gevierd met onze partners.