Woensdag 21 december 2022

Op deze dag vindt een kerstviering plaats in en nabij cafe/restaurant Boenders in Beckum. Vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur is ons koor tweekeer te beluisteren.
Wij hebben speciaal hiervoor enkele mooie kerstnummers ingestudeerd. 

 

Zaterdag 26 november 2022

In het kader van de Week van de Amateurkunst heeft het projectkoor de spits afgetrapt van deze muzikale avond. Het publiek in een nagenoeg volle theaterzaal kon hun verrichtingen erg waarderen. In korte tijd hebben deze talenten een aantal nummers onder de knie gekregen. Medewerking aan deze avond werd mede verleend door Midanza, de Haaksbergse Revue en de band Headline.

Het koor heeft het slot van deze avond voor haar rekening genomen. Met name het laatste nummer waarbij alle artiesten van die avond op het podium verschenen en samen ‘Sierra Madre’ werd gezongen viel erg in de smaak. Het publiek deed enthousiast mee. Het was een zeer succesvolle avond voor alle deelnemers.

 

Vrijdag 23 september 2022
In het kader van ons lustrumfeest zouden we een optreden verzorgen voor de bewoners van het Saalmerink en het Wiedenhof. In verband met de angst voor een mogelijke coronabesmetting is besloten om geen grote groepen in huis te halen. Ondanks dat het optreden in de binnentuin van het Wiedenhof zou plaats vinden, heeft men besloten om het optreden te cancelen. En uiteraard hebben we begrip voor dit standpunt. We gaan in 2023 opnieuw proberen een optreden te verzorgen voor deze mensen.

Zaterdag 27 augustus
Het door corona uitgestelde uitje voor het koor hebben we deze dag met z’n allen kunnen vieren. Per touringcar reden we richting Muiden en stapten daar op een oude boot. De bestemming was het eiland Pampus, welke deel heeft uitgemaakt van de Stelling van Amsterdam. De organisatie had alles perfect verzorgd voor de hele dag inclusief eten en drinken. Het was een verrassende mooie dag waar de leden van genoten hebben en zeker voor herhaling vatbaar is. Uiteraard werden enkele liederen gezongen, want tenslotte zijn we wel een koor. Het geeft maar eens te meer de gezelligheid van ons koor aan. 

Zondag 17 juli
Op deze zondagmiddag hebben ruim 400 mensen kunnen genieten van  onze verrichtingen in de muziekkoepel op het Scholtenhagen te Haaksbergen. 
We hebben tussen 14.00 uur en circa 16.30 uur drie keer 20 minuten gezongen en de tussenliggende tijd werd gevuld door het duo John en Lucia. 
Het was een zeer geslaagd optreden met prachtig weer.

Mogelijk volgend jaar weer?

6 mei 2022
De ClipperS Crew Singers hebben meegedaan aan het Oekraïne benefietfestival in het theater De Kappen. De financiële opbrengst van 5000 euro van het festival ging naar het Haaksbergse ‘Noodfonds vluchtelingen Oekraïne’.
In meerdere ruimtes in de Kappen hebben de bezoekers kunnen genieten van muziek. 

 

5 mei 2022
Op deze dag is de viering van ’75 jaar Vrijheid’ gevierd op de Markt in Haaksbergen.
’s Middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben wij een zeer gevarieerd optreden verzorgd samen met de seniorenorkesten van Haaksbergen en Buurse en hebben we enkele speciaal voor dit evenement ingestudeerde nummers gezongen.
Na afloop hebben we ons uitgestelde lustrumfeest gevierd met onze partners.