Donderdag 22 augustus 2024

Voor de bewoners van het verzorgingstehuis Het Dijkhuis in Borne wordt in het kader van de Melbuul’n dagen, een gezellige middag georganiseerd.

Ons koor werkt daar graag aan mee. 
Er wordt 2 x ongeveer 30 minuten opgetreden. 

 

 

 Zaterdag 28 december 2024

Na het succes van een aantal jaren geleden, zal sporthal de Trefkoel in Buurse opnieuw omgetoverd worden voor een groots muziekspektakel onder de naam ‘Night of the Proms’.  Deelnemers zijn behalve ons koor, het koor Young Voices uit Alstätte, het duo Linda / Christian en muziekvereniging Crescendo uit Buurse. Tijdens deze avond komt de band Teach-in nog een keer bij elkaar. Met name hun optreden zal tijdens deze reünie uniek zijn.
In de sportzaal komen naar schatting 500 stoelen te staan en alle deelnemers zitten op een groot podium. Het belooft een grandioze avond te worden die u niet wilt missen. Kaarten a 25 euro voor deze avond zijn te bestellen via www.buurse.nl

Op zondag 22 december treedt de tributeband Bee Gees Forever op in dezelfde sporthal. Voor het bestellen van kaarten a 35 euro kunt u ook terecht op dezelfde website. Hier vindt u ook meer informatie over deze concerten. De avond is uitverkocht. Helaas zijn er geen kaarten meer te koop.

Zaterdag 1 juni 2024

Het Popkoor Liberation en de ClipperS Crew Singer geven een zomerconcert in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel 139 te Enschede.
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur,
Toegangsprijs € 10,=. kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van beide koren, via 06 55735839 of ’s avonds aan de zaal.

 

 

 

Maandag 27 mei 2024

In het kader van de WAK, heeft ons koor op maandag 27 mei een openbare repetitie in de theaterzaal van de Kappen gehouden. U kon vanaf 19.00 uur vrijblijvend naar binnen lopen en genieten van de mooie liederen die we hebben gezongen. We hebben gerepeteerd voor een optreden op 1 juni in de Ontmoetingskerk in Enschede en dan moest het -zoals men van ons gewend is- perfect klinken en bij deze repetitie worden de laatste puntjes op de i gezet. 

 

Woensdag 23 april 2024

Deze middag geven we een besloten optreden voor de bewoners van het verzorgingshuis Het Dijkhuis in Borne.

 

 

 

Vrijdag 5 april 2024

Deze middag hebben een besloten optreden verzorgd voor de bewoners van het verzorgingshuis Ariënshuis in Glanerbrug. De zaal zat vol met luisteraars en vanaf het eerste nummer was het enthousiasme te zien en te horen. Twee blokken met mooie nummers sprak de mensen aan. 

 

Zondag 10 december 2023

Noabermuziek vond plaats op verschillende locaties in Haaksbergen en wij traden op in de Protestantse kerk aan de von Heijdenstraat 4.
Het eerste optreden begon om 15.00 uur, het tweede om 16.00 uur en het derde om 17.00 uur. Iedere keer voor een half uur, zodat de luisteraars in het tussenliggende half uur konden wisselen van locatie.
Het was drie een volle kerk.

 Vrijdag 17 november 2023

Een vakantie om nooit te vergeten

Een multimediale voorstelling waarin een verhaal werd verteld, gedanst, verfilmd, gezongen en geacteerd. Met medewerking van MiDanza, ClipperS Crew Singers, HAVIC en het Assink Lyceum.

In het verhaal ‘Een vakantie om nooit te vergeten’ gingen twee jonge mensen op vakantie. Ze zijn gek op elkaar, maar tijdens deze vakantie bleek dat een van hen een heel andere agenda er op na hield met veel spanning en intriges tot gevolg.

De voorstelling was een succes. Naderhand was een gezellige nazit met live spelende muzikanten. 

 

Zaterdag 21 oktober 2023

In Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier in Groenlo hebben we samen met het koor ‘Songs 4 All” een geweldig mooi optreden verzorgd voor een ‘volle bak’.
Beiden koren bestonden 12,5 jaar hetgeen de reden was voor dit gezamenlijke concert.
Dit centrum leent zich uitstekend voor een dergelijk concert.

Beide koren hebben hun beste beentje voorgezet, met verrassende elementen en aangemoedigd door beide dirigenten deed het publiek enthousiast mee.
Men genoot zichtbaar.

 

Zaterdag 30 september 2023

Deze middag hebben we opgetreden bij Erve Kots in Lievelde voor de gezamenlijke ouderverenigingen van Oost Gelre. Bijna 300 ouderen hebben genoten van het optreden van de Clippers Crew Singers en van John en Alexandra. Het repertoire was veelzijdig en nodigde uit tot meezingen. Ard de dirigent stimuleerde dat door zich ook tot het publiek te wenden en hen uit te nodigen tot meezingen. Dat werd volop gedaan door het enthousiast meezingende en klappende publiek. 
Na afloop waren er veel complimenten voor het mooie optreden. Zo hebben de Clippers Crew Singers weer veel mensen een gezellige middag bezorgd. 

Zondag 16 juli 2023

De muziekkoepel in het park Scholtenhagen te Haaksbergen was het decor van een prachtig optreden. Voor een grote enthousiaste menigte, hebben we 3 blokjes van ongeveer 30 minuten gezongen. Het weer was heerlijk, de entourage was prima, het koor was in topvorm en het publiek deed geweldig mee. Wat wenst een koor zich nog meer.

Woensdag 21 juni 2023
In het kader van ons lustrumfeest hebben  we een benefiet optreden verzorgd voor de bewoners van het Wiedenhof en het Saalmerink.
En dat gebeurde in de recreatiezaal van het Wiedenhof.
Het was oergezellig in een volle zaal. De luisteraars hebben zichtbaar genoten.

Maandag 5 juni 2023
In het kader van de Week voor de Amateurkunst hebben we in de grote theaterzaal van de Kappen een openbare repetitie gehouden.

Animo voor het bijwonen van een repetitie was redelijk zodat mogelijk toch een aantal mannen lid gaan worden van het koor.

Vrijdag 2 juni 2023
Leden van ons koor hebben zich zeer verdienstelijk gemaakt bij de kinderboerderij in park Scholtenhagen. Ze hebben schilderwerk verricht bij de dierenverblijven en de afrastering. Het ziet er allemaal weer puik uit, zodat men weer een tijdje vooruit kan.

Woensdag 21 december 2022

Vanaf 18.00 uur hebben de bezoekers aan de Kerstmarkt in de gezellige Engelse tuin van het Wapen van Beckum van ons koor kunnen genieten.
Tweekeer hebben we mooi repertoire met speciaal ingestudeerde kerstnummers gezongen. 

Zaterdag 26 november 2022

In het kader van de Week van de Amateurkunst heeft het projectkoor de spits afgetrapt van deze muzikale avond. Het publiek in een nagenoeg volle theaterzaal kon hun verrichtingen erg waarderen. In korte tijd hebben deze talenten een aantal nummers onder de knie gekregen. Medewerking aan deze avond werd mede verleend door Midanza, de Haaksbergse Revue en de band Headline.

Het koor heeft het slot van deze avond voor haar rekening genomen. Met name het laatste nummer waarbij alle artiesten van die avond op het podium verschenen en samen ‘Sierra Madre’ werd gezongen viel erg in de smaak. Het publiek deed enthousiast mee. Het was een zeer succesvolle avond voor alle deelnemers.

 

Vrijdag 23 september 2022
In het kader van ons lustrumfeest zouden we een optreden verzorgen voor de bewoners van het Saalmerink en het Wiedenhof. In verband met de angst voor een mogelijke coronabesmetting is besloten om geen grote groepen in huis te halen. Ondanks dat het optreden in de binnentuin van het Wiedenhof zou plaats vinden, heeft men besloten om het optreden te cancelen. En uiteraard hebben we begrip voor dit standpunt. We gaan in 2023 opnieuw proberen een optreden te verzorgen voor deze mensen.

Zaterdag 27 augustus 2022
Het door corona uitgestelde uitje voor het koor hebben we deze dag met z’n allen kunnen vieren. Per touringcar reden we richting Muiden en stapten daar op een oude boot. De bestemming was het eiland Pampus, welke deel heeft uitgemaakt van de Stelling van Amsterdam. De organisatie had alles perfect verzorgd voor de hele dag inclusief eten en drinken. Het was een verrassende mooie dag waar de leden van genoten hebben en zeker voor herhaling vatbaar is. Uiteraard werden enkele liederen gezongen, want tenslotte zijn we wel een koor. Het geeft maar eens te meer de gezelligheid van ons koor aan. 

Zondag 17 juli 2022


Op deze zondagmiddag hebben ruim 400 mensen kunnen genieten van  onze verrichtingen in de muziekkoepel op het Scholtenhagen te Haaksbergen. 
We hebben tussen 14.00 uur en circa 16.30 uur drie keer 20 minuten gezongen en de tussenliggende tijd werd gevuld door het duo John en Lucia. 
Het was een zeer geslaagd optreden met prachtig weer.

Mogelijk volgend jaar weer?

6 mei 2022
De ClipperS Crew Singers hebben meegedaan aan het Oekraïne benefietfestival in het theater De Kappen. De financiële opbrengst van 5000 euro van het festival ging naar het Haaksbergse ‘Noodfonds vluchtelingen Oekraïne’.
In meerdere ruimtes in de Kappen hebben de bezoekers kunnen genieten van muziek. 

 

5 mei 2022
Op deze dag is de viering van ’75 jaar Vrijheid’ gevierd op de Markt in Haaksbergen.
’s Middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben wij een zeer gevarieerd optreden verzorgd samen met de seniorenorkesten van Haaksbergen en Buurse en hebben we enkele speciaal voor dit evenement ingestudeerde nummers gezongen.
Na afloop hebben we ons uitgestelde lustrumfeest gevierd met onze partners.