Kappenconcert 2019

Haaksbergse ClipperS Crew Singers….. verrassend anders!

De ClipperS Crew Singers presenteren een groots concert op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in theater de Kappen te Haaksbergen met verrassende elementen. Zoals enkele artiesten, internationaal optredend, die deze avond onvergetelijk maken! Timothy Drake en Linda Kinsbergen, met hun Queen Act vertolken met ClipperS Crew Singers  de nr 1 hit aller tijden: “Bohemian Rhapsody” en natuurlijk “Barcelona”, als hommage aan Freddie Mercury. Tot op heden ‘onmeunig’ populair, getuige de vele Oscars voor de film.
Het Twents muziek ensemble Algerak staat weer garant voor sublieme teksten op hoog muzikaal niveau waar humor de boventoon voert.
Ook U, als publiek, wordt uitgenodigd om actief mee te zingen en te swingen op de nostalgische muziek van Beatles en André Hazes Sr. U hoeft niet bang te zijn dat u de tekst niet kent want deze wordt groot op het podium afgebeeld.
Kortom, een  muzikale, interactieve avond, vol entertainment die zijn weerga niet kent.

De omlijsting van deze avond is in handen van zangeres en gastvrouw Alexandra.

Publicatie zal verschijnen o.a.via de brochure met het winterprogramma 2019-2020 van de Kappen welke op/omstreeks 25 april uitkomt. Daarna start de kaartverkoop.
U kunt a 17,50 ‘gewone’ kaarten of VIP-kaarten a 37;50 bestellen aan de kassa van de Kappen. Bij VIP-kaarten kunt u vooraf genieten van een drie gangen diner-buffet bij bistro de Postkoets te Haaksbergen en direct aansluitend loopt u naar het theater om ons concert bij te wonen.