Kappenconcert 2019

Haaksbergse ClipperS Crew Singers….. verrassend anders!

De ClipperS Crew Singers presenteren een groots concert op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in theater de Kappen te Haaksbergen met verrassende elementen. Vanzelfsprekend zal het koor diverse nummers zingen. Daarnaast is er ruimte vrijgemaakt voor enkele artiesten, internationaal optredend, die deze avond onvergetelijk maken! Timothy Drake en Linda Kinsbergen, met hun Queen Act vertolken met ClipperS Crew Singers  de nr 1 hit aller tijden: “Bohemian Rhapsody” en natuurlijk “Barcelona”, als hommage aan Freddie Mercury. Tot op heden ‘onmeunig’ populair, getuige de vele Oscars voor de film.
Het zangduo Allessandra & John heeft jarenlange ervaring in het vermaken van het publiek in combinatie met een geweldig repertoire.
Ook U, als publiek, wordt uitgenodigd om actief mee te zingen en te swingen op de nostalgische muziek van Beatles en André Hazes Sr. U hoeft niet bang te zijn dat u de tekst niet kent want deze wordt groot op het podium afgebeeld.
Kortom, een muzikale, interactieve avond, vol entertainment die zijn weerga niet kent.

De omlijsting van deze avond is in handen van zangeres en gastvrouw Alexandra.

Aan de kassa van theater de Kappen kunt u iedere morgen tussen 9 en 12 uur ‘gewone’ kaarten a 17,50 euro of VIP-kaarten a 37,50 euro kopen  Online kunt u op de website van het theater www.dekappen.nl dezelfde keuzes maken en kunt u direct op een plattegrondje uit de beschikbare plaatsen kiezen. Bij VIP-kaarten kunt u vooraf genieten van een drie gangen diner-buffet bij bistro de Postkoets te Haaksbergen. Het theater bevindt zich op korte loopafstand van de bistro