5 mei 2022
Op 1 april 1945 werd Haaksbergen bevrijd van de Duitse bezetting in Nederland door de geallieerden. Op 5 mei 2020 zou de viering in het teken van ’75 jaar Vrijheid’ worden gevierd op de Markt in Haaksbergen met een uitgebreid programma. Vanwege de coronapandemie werden alle activiteiten gedurende twee jaar afgelast. In 2022 staat het Bevrijdingsfestival opnieuw op de agenda.
’s Middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur, treden de seniorenorkesten van Haaksbergen en Buurse gezamenlijk op en samen met ons koor worden ook enkele mooie nummers ten gehore gebracht. 
Het koor zal enkele speciaal voor dit evenement ingestudeerde nummers zingen uit de bevrijdingstijd. 

6 mei 2022
ClipperS Crew Singers deelnemer Oekraïne Benefietfestival
De ClipperS Crew Singers doen mee aan het benefietfestival, dat vrijdagavond 6 mei in het theater De Kappen wordt gehouden. De financiële opbrengst van het festival gaat naar het Haaksbergse ‘Noodfonds vluchtelingen Oekraïne’ en komt dus volledig ten goede aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Haaksbergen. De entreeprijs bedraagt 10 euro, maar mochten bezoekers meer willen doneren, dan zijn daar mogelijkheden voor.

De aanvang is om 19.00 uur en het festival zal geopend worden door de burgemeester van Haaksbergen. Zowel in de theaterzaal, de kleine zaal, het theatercafé als in de kunstzaal treden verschillende artiesten op.  
Vanaf 21.45 uur geeft ons koor een optreden in de grote theaterzaal. In de overige zalen vinden dan geen optredens meer plaats zodat alles zich zal concentreren in de theaterzaal.
Aan het eind van de avond heeft het koor nog een verrassing in petto.
U komt toch ook en steunt dit initiatief?