– Videoclips

Sternet opnamen van Optreden ClipperS Open Air – 3 sept 2017, Eibergen
Het lied Proud Mary

Hieronder staan een aantal videoclips van optredens van Clippers Crew Singers.
Wilt u een van deze opnames bekijken, klik dan op de desbetreffende foto.

 

Vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 heeft een selectie uit ons koor het nummer Teach your Child’ren gezongen voor tweekeer uitverkochte zalen.

 

 

 

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november vierden we ons lustrum met drie dagen een vol theater de Kappen in Haaksbergen. Het koor werd begeleid door 18 muzikanten die live meespeelden en behalve zingen bestond het optreden uit verrassende onderdelen. Klik op de foto en u ziet deel 1 van het concert.

 

 

alle-deelnemers

 

Een van de verrassende onderdelen tijdens dit concert, was de uitvoering van ´Matrosenchor´
Om deze act te bekijken klik op de foto.

 

 

ClipperS zingen bij Bos

 

Bij sponsor Johan Bos Keukens te Haaksbergen werd op dinsdagavond 9 februari een life-cooking avond opgevrolijkt met een mini concert. Het was zeer bijzonder, leuk en gezellig.

 

Momentopname-1-6-10-2015-20-09-150x133[1]

 

Zondag 22 augustus 2015 waren we te gast bij het grootste publieksevenement van Nederland. Eens in de vijf jaar vindt dit nautisch spektakel plaats in de haven van Amsterdam. Voor ClipperS Crew is dit voorlopig een hoogtepunt in hun korte bestaan.

 

 

Op zondag 13 september 2015 heeft ClipperS Crew deelgenomen aan het 13de Seasong en Shantyfestival in Emmen. In het centrum stonden zeven podia opgesteld waar 24 koren het aanwezig publiek vermaakten. Hier is een korte impressie te zien van ons optreden.