– duo Liza meets Johnny

 

 

         Liza meets Johnny bij ClipperS Crew Singers

 

 

Dit gelegenheidsduo – Licia Blokzijl en John Gaasbeek – bestaat sinds 2011 en treedt op bij uiteenlopende gelegenheden, groot en klein, bij feestjes en festiviteiten.
John Gaasbeek, ooit bekend geworden met de band Teach In, heeft zijn hele leven lang muziek gemaakt als allround muzikant, bassist, pianist en arrangeur van diverse composities. Ook Licia Blokzijl heeft vanaf jongs af veel ervaring opgedaan als zangeres met eigen composities en in diverse bands gezongen. In de jaren ’80 zaten John en Licia in een vernieuwde versie van Teach In, maar in 1986 verlieten zij de band en ging ieder hun eigen weg. Optredens met diverse top-40 bands werden afgewisseld door inval- en studiowerk voor diverse artiesten uit Nederland en Duitsland.
In 2011 ontmoetten ze elkaar weer en besloten als duo door te gaan. Een nieuw concept werd bedacht vanuit het bekende repertoire van John met een frisse kijk en aanvulling uit het repertoire van Licia. Het duo ‘Liza Meets Johnny’ was geboren. Het doel: optreden met vertrouwd klinkende popsongs, het spelen van oude maar ook recente nummers met een sprong van soul naar disco klassiekers, van sfeervolle ballads tot swingende rock.
Kortom, Liza Meets Johnny wil het verschil maken door het publiek muzikaal te verrassen met nummers die je niet meer vaak hoort of juist graag zou willen horen om mee te kunnen zingen!
Het is te horen tijdens het concert van ClipperS Crew Singers op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in theater De Kappen in Haaksbergen. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het theater.