Wie zijn ClipperS Crew Singers?
Enthousiast, muzikaal, professioneel entertainment, de mannen van Clippers Crew Singers uit Haaksbergen. Van pop tot licht klassiek, muziek van toen en nu, musicalsongs en evergreens in een nieuw jasje gestoken door verrassende meerstemmige arrangementen.

Sinds wanneer?
Ontstaan in 2011, vanuit de gedachte een shantykoor op te richten, werd al snel duidelijk dat de muzikale leiding grotere aspiraties in petto had. Ard Weeink en John Gaasbeek (bekend van de formatie Teach In, een van Nederlands songfestivalwinnaars) waren vanaf het eerste uur betrokken bij het gestalte geven aan het muzikale fundament.
Zij maakten door hun professionele aanpak onmiddellijk het verschil duidelijk tussen zeemanskoren en shanty, gezien vanuit een andere muzikale invalshoek.

Een paar memorabele acties
De presentatie in december 2014 van de eerste CD in theater “de Kappen”, Haaksbergen was direct een full house voor de Crew. Aanleiding temeer om hier een tweejaarlijks feest van te maken wat dan ook in 2016 opnieuw volle zalen trok.
In 2015 stonden de mannen vol trots op het hoofdpodium in Sail Amsterdam, overweldigend voor zowel de crew als het luisterend publiek. Maar stilstaan is achteruitgaan dus tijd voor vernieuwende elementen in het repertoire.

Toevoeging Singers
Om de weg te openen om ook andere mooie liederen te kunnen zingen, dan alleen mooie shantyliederen, werd de toevoeging Singers achter de naam geplaatst. Hiermee werd het shanty verleden niet verloochend.

Toekomst
Interactie met publiek staat hoog op het prioriteitenlijstje evenals optredens in het buitenland om samen met andere koren deze muziek ten gehore brengen.
De medleys van de Beatles en Andre Hazes zijn het bewijs dat ze door het publiek  worden gewaardeerd en deze worden veelal meegezongen.