Zing mee in het projectkoor thema: “Do you remember”
Terug in de tijd van Beatles, Queen, Rob de Nijs, Boudewijn de Groot.

 Mannen uit Haaksbergen en omstreken worden van harte uitgenodigd om na de zomervakantie een projectkoor te vormen en samen een paar maanden te ervaren hoe leuk het is om in een mannenkoor gezellig te zingen onder leiding van dirigent Ard Weeink.

Samen zingen geeft een goed gevoel, activeert gelukshormonen, verbindt en verbroedert. Als thema is gekozen voor Do you remember?” met vlotte nummers van toen.

De repetities worden gehouden in de kleine zaal van theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42 Haaksbergen, in de maanden september en oktober 2022 van 18.30 tot 19.30 uur.
De eerste twee repetities, te beginnen op 22 augustus, zijn als kennismaking bedoeld.

Daarna volgen de 8 repetities. Het projectkoor wordt afgesloten met een optreden tijdens een muzikale avond in de WAK (Week van de Amateurkunst) op vrijdag 26 november met medewerking van o.a. Midanza, ClipperS Crew Singers, de Haaksbergse Revue en de band Headline en POPsCOOL.
Deelname aan dit projectkoor is gratis.

Heeft u belangstelling en wilt u zich aanmelden voor deelname en/of wilt u meer informatie over dit projectkoor? U dan kunt u uw naam en emailadres hier achterlaten. U wordt dan per mail op de hoogte gehouden.

U kunt uw belangstelling ook zelf via een mail naar clipperscrew@gmail.com melden, of bel naar Wim Karreman 06 22550030.